Augumentarea buzelor cu acid hialuronic!
Suntem bucuroși să vă prezentăm cel mai nou serviciu din portofoliul Kings Of Hair, executat de cosmeticiana noastră Andra Carpen.

Andra - Cosmetician

Augumentarea buzelor
- Fără ace
- Fără înțepături
- Fără durere
Un serviciu revoluționar de mărire a buzelor fără utilizarea acelor.
Cum este posibil acest lucru?
Hyaluron Pen - Dispozitivul cosmetic care înlocuiește injectarea medicală, folosește aerul sub presiune pentru introducerea acidului hialuronic sub piele.
Tehnologia din spatele HYALURON PEN, este utilizată și a fost testată medical și perfecționată, fiind aceeași tehnologie folosită în cazul diabeticilor pentru introducerea insulinei sub piele.Unul dintre riscurile pe care injectarea clasică le presupune este posibilitatea blocării unui vas de sânge dacă se injectează prea adânc, lucru care prin utilizarea Hyaluron Pen este imposibil, ceea ce contribuie la siguranța folosirii lui.Acidul hialuronic este o substanță produsă de organismul nostru și are rol de hidratare și menținere a umidității, inclusiv la nivelul pielii, așadar substanța administrată va fi asimilată de către organism cu ușurință.


Corpul uman al unui adult conține aproximativ 15g de acid hialuronic iar circa 50% din această cantitate se găsește la nivelul pielii. Acidul hialuronic transportă nutrienții către celule și elimină toxinele, deasemenea reține cantități mari de apă și acționează ca un hidrator intens, împiedicând umiditatea să se evapore. Științific s-a demonstrat că ajută la hidratarea pielii, la producerea de colagen, la combaterea radicalilor liberi și la menținerea elasticității pielii. Acidul hialuronic folosit în tehnologia HyaluronPen, are o compoziție vâscoasă similară unui gel. Odată ajunsă în țesut, molecula acidului hialuronic își mărește volumul foarte multprin retenția de apă.Acidul hialuronic este 100% degradabil și la fel ca acidul hialuronic produs pe cale naturală de organismul uman, se resoarbe în procese de sinteză și se degradează zilnic, de aceea sunt recomandate ședințe periodice de retuș. În medie rezultatele durează de la câteva săptămani pâna la 2-3 luni și diferă de la individ la individ, în funcție de nivelul de hidratare al fiecăruia și stilul de viață. De aceea se recomandă hidratarea prin consum de apă optim, evitarea expunerii la temperaturi ridicate cum ar fi solar, saună, efort fizic intens, factori ce determină pierderea de apă prin transpirație. Fiind o substanță care se regăsește în mod natural in corpul uman, șansele apariției vreunui efect advers, sunt infime.
Există și câteva contraindicații pentru femeile însărcinate sau care alăptează. Deasemenea, personelor care sufere de diverse tulburări ale sistemului imunitar, le este recomandată evitarea acestui serviciu.