S.C. KINGS OF HAIR BARBERS S.R.L. isi propune sa ofere utilizatorilor site-ului o experiență online sigura, asigurandu-se ca informatiile introduse in baza de date vor fi utilizate doar pentru efectuarea si procesarea comenzii.

S.C. KINGS OF HAIR BARBERS S.R.L. respecta informatiile confidentiale furnizate de clientii nostri, nu vinde, nu inchiriaza si nu ofera unor terte persoane aceste informatii. S.C. KINGS OF HAIR BARBERS S.R.L. solicita nume, adrese de e-mail, nr. de telefon, date de la clientii sai in scopul emiterii documentelor fiscale si finalizarii comenzilor.

Pentru orice informatie referitoare la datele dumneavoastra cu caracter personal, puteti sa ne contactati prin e-mail la adresa office@kingsofhair.ro sau utilizand o adresa din sectiunea contact

Nota de informare privind protectia datelor personale
In concordanta cu cerintele Legii nr. 677/2001 ce face referire la prelucrarea datelor cu caracter personal si la libera circulatie a acestor date, modificata si completata ulterior si ale Legii nr. 506/2004 referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in cadrul sectorului comunicatiilor electronice, S.C. KINGS OF HAIR BARBERS S.R.L. administreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de dumneavoastra sau o alta persoana.

Legea nr. 677/2001 asigura dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. In acelasi timp, detineti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si puteti solicita stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, este necesara o cerere scrisa, datata si semnata, trimisa pe adresa de email office@kingsofhair.ro

Colectarea si confidentialitatea datelor cu caracter personal
Furnizarea datelor este necesara pentru emitere documentelor fiscale, pentru livrarea produselor si comunicarile comerciale. Lipsa acestor date aduce dupa sine imposibilitatea comandarii si livrarii produselor dorite. Informatiile furnizate de utilizatorii site-ului sunt destinate doar utilizarii de catre operator.

S.C. KINGS OF HAIR BARBERS S.R.L. are dreptul de a aduce modificari asupra continutului si structurii site-ului fara a fi nevoie de preaviz.

Orice incercare de modificare a imaginilor sau informatiilor de pe site-ul www.kingsofhair.ro, cu exceptia celor facute de detinatorului sau legal, S.C. KINGS OF HAIR BARBERS S.R.L, fara acordul prealabil al S.C. KINGS OF HAIR BARBERS S.R.L., confera dreptul unilateral si neechivoc ca S.C. KINGS OF HAIR BARBERS S.R.L. sa se adreseze instantelor legal competente pentru a sanctiona aceste fapte.

Va multumim ca folositi www.kingsofhair.ro si va dorim o experienta placuta pe site-ul nostru!