Alegeti produsele

Folosind meniul din partea stanga, puteti naviga printre categoriile de produse. In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa-l comandati si ati accesat pagina acestuia, aveti posibilitatea de a-l comanda apasand butonul Adauga la comanda.

Cosul de cumparaturi

Dupa ce ati adaugat produsele in cos, veti fi directionat spre pagina cu cosul de cumparaturi.
Aici, aveti posibilitatea de a revedea lista produselor adaugate, de a actualiza cantitatea sau de a renunta la unul dintre produsele selectate. Daca doriti sa mai adaugati alte produse in cos, puteti accesa meniul din stanga.

In aceasta pagina trebuie sa alegeti metoda de transport si cea de plata. Odata alese, vor fi afisate si costurile aferente acestora.
Dupa ce ati finalizat aceste aspecte, pentru plasarea comenzii trebuie sa apasati butonul Trimite comanda.

Creare cont si autentificare

In acest moment, trebuie sa completati datele privind livrarea comenzii.

a. Daca sunteti deja client, introduceti doar adresa de e-mail si parola utilizate la comanda precedenta si vi se vor incarca toate informatiile pe care le-ati furnizat la ultima comanda.
b. Daca sunteti la prima comanda, trebuie sa completati datele de contact, cele de livrare si facturare si sa apasati butonul Finalizeaza comanda. Inainte de a finaliza comanda, nu uitati sa cititi rubrica Termeni si conditii.
In acest moment comanda a fost trimisa, iar, in cel mai scurt timp, un reprezentant al firmei noastre va lua legatura cu dumneavoastra prin e-mail sau telefon.